fredag 18 januari 2013

Wörking öut

Hängde på dansskolan med Sandra igår.

Vi svävade in med våra fasta rumpor välpaketerade i små tajta träningsshorts tio minuter innan passet skulle börja. Så vi hann med att bli lite varma och smidiga i kroppen.

Cardio hette passet. Perfekt för oss och vår fantastiska kondition, styrka och smidighet. Vi såg fram emot hur vi med lätthet skulle ta oss igenom allt tränaren bad oss göra.

Vi fick bra platser och det fanns gott om plats att röra sig. Platser inte alltför långt från instruktören så att man då och då kunde få små uppmuntrande och förvånade blickar som sade: Wow, skitbra! Har aldrig sett någon som gjort så bra ifrån sig första gången på det här passet.

Efteråt gnistrade vi lite lätt av svett och kände att Ho! nu har vi fått oss en liten lagom genomkörning av kroppen! Så åkte vi till affären och köpte ingredienser till en sallad som vi i lugn och ro åt hemma hos Sandra.

It was a fabulous workout, indeed!



...



Eller så kom vi fem minuter försent och jag hade fortfarande inte bytt om och behövde kissa och vattenflaskan var inte påfylld.

Kanske var det även så att hela stället kryllade av barn så man kom inte fram.

Eventuellt fick vi klämmas in längst bak så att man fick kolla genom folks ben för att se vad instruktören gjorde.

Ibland fick man ändå små blickar av denna ettriga, kompakta kvinna som stod längst fram. Men det var oftast när man stod och flåsade med vikterna i handen medan resten av rummet låg på golvet och gjorde någon komplicerad grej.

Kanske, kanske var det så det var...

Och vi kan ha mött instruktören på väg ut från ICA med händerna fulla av läsk och kladdkaka.

Men ja, inte helt säker på att det var så det var.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar